Pubg Mobil Hilesi Nasıl Yapılır 2023 - 2023 – Ücretsiz ISO İphone ve Android Telefondan

JustWatch

Sadece İzle :)
Yönetici
Administrator
8 Haz 2020
116
52
28
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Pubg Mobil hilesi nasıl yapılır hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Pubg mobile hile nasıl yapılır telefondan işte detaylar.


Pubg Mobil hilesi nasıl yapılır
, Pubg oyununu gün geçtikçe oynayan sayısı artmaktadır. Pubg oyunu bir savaş oyunudur. Tüm Dünya’da oynanan bu oyunu ülkemizde de birçok oyuncu kullanmaktadır. Bazı oyuncular hile yapma konusu oldukça merak etmektedir.

  • Bu yazımız kesinlikle bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle sizleri hileye teşvik etmek için değildir.
Gün de 90 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir. Gençler ve çocuklar için oldukça yaygın bir oyundur. Pubg oyununda oyuncular belirli bir bölgeye atılır ve ekipman toplanmaları gerekir. Bu süre zarfında oyuncular birbirlerini öldürürler ve en son kalan oyuncu oyunu kazanmaktadır.

Pubg oyununu oynarken komut dosyasını uygulayarak kolayca değişiklik yapabilirsiniz. Hileyi uygulayarak duvarların arkasını görmek, diğer oyuncuları kolayca vurma, hızlı tetik çekme işlemini kolayca yapma, düşmanlara daha fazla zarar verebilirsiniz. İlk olarak hile kodlarını indirmeniz gerekir. Hile yapmadan önce şunu bilmeniz de fayda vardır; hile yaptığınız anlaşıldığı takdir de Pubg oyunu sizi oyundan atmaktadır.

  • Nişan alma ve duvarın arkasından oyuncuları görmek içi wallhacks kodlarını kullanmanız gerekir. Wallhacks kodlarını buradaki linkten ulaşabilirsiniz.

Bedava UC Alma Pubg Mobile

  • Pubg Mobile Hile Nasıl Yapılır Telefondan
  • Pubg Mobile Hile Nasıl Yapılır Android
  • Pubg Mobile Hile Nasıl İndirilir
Pubg Mobile Hile Nasıl Yapılır Telefondan
Pubg mobile hile nasıl yapılır telefondan, Pubg mobil oynarken hile kullanmak isteyen birçok kullanıcı bulunmaktadır. Hile kullanmak sizler için tehlikeli olabilir. Pubg uygulamasını kendisini geliştirerek hile kullan oyuncuları kolayca algılayabiliyor ve sizleri oyundan atabilirler. Dikkatli olmanız da fayda var. Birçok hile kullanma yöntemi bulunur. Bunlardan bazıları ise şunlardır;

  • Wallhack kodunu kullanarak kolayca duvardan düşmanları, silahları, ekipmanları görebilirsiniz. Düşmanlarınızı öldürmek daha kolaydır. Uzun süre hayatta kalabilir ve puanınızı arttırabilirsiniz.
  • Aimbot kullanarak otomatik hedef alabilirsiniz. Sadece düğmeye basarak düşmanlarınızı öldürebilirsiniz. Hedef ve ateş kodu olarak bilinir. Bu kodu kullanırken; duvardan ateş etmeye çalışmayın, oyuncuları her seferinde vurmayınız, başkalarının kodu kullandığınızı bilmenize izin vermeyin.
  • Pubg hızınızı arttırabilirsiniz ve bunu yapmak oldukça basittir. Pubg koduna erişmeniz gerekir, Pubg koduna eriştikten sonra giden paketlere ön ayarlarında değişiklik yapmanız yeterlidir.

Pubg Mobile Hile Nasıl Yapılır AndroidPubg Mobile Hile Nasıl Yapılır Android
Pubg mobile hile nasıl yapılır android, Pubg mobil hilesini farklı yöntemlerle yapabilirsiniz. Farklı kodları indirerek ya da APK formatlarına ulaşmanız yeterlidir. Yukarıda bahsettiğimiz gibi kodları indirebilirsiniz.

  • Ek olarak ise Mobil Mod Hilelerini kullanabilirsiniz. Mobil mod hileleri mobil cihazınıza indirebilirsiniz. Apk formatında indirdiğiniz bu saklayabilir ve mobil cihazına kurabilirsiniz. APK dosyasını linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
  • Bilinen bir diğer hilelerden biri ise ESP kullanmaktır. Bu işlemi uygularken Pubg mobile indirmeye başlayın. Daha sonra kurulum süreci yapılırken üçüncü taraf kuruluma izin vermeyi unutmayınız. Kurulum bittikten sonra cihazda bulunan Pubg Mobile Hack seçeneği gelecektir. Bu seçeneğe dokunarak APK dosyasını açmanız gerekir. Bu şekilde istediğiniz hileyi kullanabilirsiniz.

    Pubg Mobile Hile Nasıl İndirilir
Pubg mobile hile nasıl indirilir, Pubg mobile hileleri için gerekli kodları indirmeniz gerekmektedir. Alttaki yer alan listeden kodları kolayca indirebilirsiniz.

  • Daha sonra Zarchiever uygulamasını yükleyiniz. Altta yer alan kodları android cihazınızdan çıkarmanız gerekir. Game Guardian, Pubg game ve strange için VPN yi kurmanız yeterlidir. İkili alanı açmanız ve buradan Pubg Mobile oyunun klonlarını oluşturmanız gerekir. Daha sonra Game Guardian’ı açın ve hile kodu dosyasını açarak çalıştırın ve son olarak Pubg oyununu çalıştırmanız gerekir.
Sizler için altta yer alan listedeki kodları kolayca indirebilirsiniz.
Gizli İçerik
Bu içeriği görebilmeniz için bu konuya cevap yazmanız gerekmektedir.
 
Üst