Monitör Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

22 May 2022
2
2
3
Değerlendirme - 0%
0   0   0
Monitörler bilgisayarınızın ana parçasını oluşturur, monitör alımı yaparken ihtiyacınız doğrultusunda seçim yapmanız gerekiyor. Alanınıza uygun monitör seçmek yaptığınız işin daha kaliteli olmasını sağlar.

Çözünürlük Kalitesi

Monitör ekranının kalitesini çözünürlük oranı belirler, çözünürlüğü düşük olan monitörler kalite oranınızı büyük ölçüde etkiler bu nedenle monitör seçimi yaparken mutlaka çözünürlük bilgisini kontrol edin.

Ekran Boyutu

Monitörler
ekran boyutuna göre satılır piyasada çeşitli boyutlara sahip birçok monitör bulunur. Geniş ekranlı monitörler genellikle oyuncular ve internet yayıncıları tarafından tercih ediliyor, orta boyut olarak bilinen 55 ekran ve altı monitörler evden çalışanlar, orta segment gamerlar tarafından tercih ediliyor küçük boy monitörler genellikle öğrenciler tarafından kullanılıyor. Sizde alanınıza göre monitör tercih edebilirsiniz.

Monitör seçimi yaparken mutlaka detaylı bit şekilde araştırma yapın, YouTube üzerinden alacağınız monitörün videolarını izleyin iyice emin olduktan sonra alım işlemini gerçekleştirin
pexels-photo-1714202.jpeg